Over onsLeuk dat u onze website bezoekt wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, dat zich richt op de inkoop en verkoop van auto's en motoren.
Ook kunt u bij ons terecht voor koeriersdiensten, transport van auto's, motoren en scootmobielen in binnen en buitenland. Bedrijfswagen groot of klein verhuur is bij ons ook mogelijk.

voor onze occasions zijn er de volgende mogelijkheden:
 
Al onze occasions worden grondig gereinigd ( showroom staat ) en technisch nagekeken en waar nodig 100% in orde gemaakt voor ze te koop worden aangeboden. De onderhoud historie is volledig bekend en de kilometerstand is in bijna alle gevallen 100% gegarandeerd.
 
Wij met werken met netto internet meeneemprijzen incluis eventueel nieuwe apk. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor aflever/garantiepakketten:
 
Basispakket:
3 maanden garantie op draaiende delen motor en versnellingsbak. € 250,-

Mediumpakket:
6 maanden garantie op draaiende delen,zijnde motor en versnellingsbak + onderhoud volgens fabrieks voorschrift. € 500,-

Premiumpakket:
6 maanden volledige Bovag-garantie + onderhoud volgens fabrieks voorschrift. € 750,-
 
in alle overige gevallen garantie voorwaarden in overleg indien niet vermeld.

Wij zijn RDW erkend dus kunnen wij 24/7 kentekens op naam zetten of vrijwaren.

Bent u niet in de gelegenheid om gedurende onze openingstijden langs te komen, dan is het uiteraard ook mogelijk om buiten onze openingstijden ons te bezoeken,wel graag eerst een afspraak te maken.


Transport;
Bent u gestrand met uw voertuig of het nu auto ,motor en/of scootmobiel is wij kunnen het transport van uw auto,motor en/of scootmobiel naar binnen en buitenland verzorgen.
Vraag naar onze aantrekkelijke condities of kijk op pagina transport.

Verhuur;
Heeft u een tijdelijk vervoers probleem, dan hebben wij wellicht de oplossing voor u, waarbij u kunt denken aan kleine bedrijfs bussen en/of personen auto's kijk op pagina verhuur.


met vriendelijke groet,

v d Nieuwenhuijzen Trading
Share our website