Over ons


Leuk dat u onze website bezoekt wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op de inkoop en verkoop van alle gemotoriseerde voertuigen.
U kunt dan denken aan auto's,motoren en scooters.

Tevens kunnen wij u helpen bij uw tijdelijke vervoers problemen waarbij u kunt denken aan kleine bedrijfs bussen en/of personen auto's.
Ook kunt bij ons terecht voor het huren van motoren voor dag,weekend of week tripjes.
Vraag naar onze aantrekkelijke condities.

voor onze occasions zijn er de volgende mogelijkheden:
 
Al onze occasions worden grondig gereinigd ( showroom staat ) en technisch nagekeken en waar nodig 100% in orde gemaakt voor ze te koop worden aangeboden. De onderhoud historie is volledig bekend en de kilometerstand is in bijna alle gevallen 100% gegarandeerd.
 
Wij met werken met netto internet meeneemprijzen incl. nieuwe apk. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor aflever/garantiepakketten:
 
Basispakket: 3 maanden garantie op draaiende delen motor en versnellingsbak. € 250,-

Mediumpakket: 6 maanden garantie op draaiende delen motor en versnellingsbak + onderhoud volgens fabrieks voorschrift. € 500,-

Premiumpakket: 6 maanden volledige Bovag-garantie + onderhoud volgens fabrieks voorschrift. € 750,-
 
in alle overige gevallen garantie voorwaarden in overleg indien niet vermeld.

Bent u niet in de gelegenheid om gedurende onze openingstijden langs te komen dan is het uiteraard ook mogelijk om buiten onze openingstijden ons te bezoeken,wel graag eerst een afspraak te maken.


met vriendelijke groet,

v d Nieuwenhuijzen Trading
Share our website