Informatie over autoverhuur

Bedrijfswagen huren

Bij VDNH Trading kun je een bedrijfswagen huren die perfect bij je past. Eigenlijk is dat ook niet heel moeilijk, want bijvoorbeeld de Mercedes Vito ( of ander model ) is een grote en krachtige wagen die optimaal functioneel is om als bedrijfswagen of transportmiddel ingezet te worden, maar ook zeker ruim en comfortabel genoeg om ingezet te worden als luxe personenwagen. Of je nu gezellig een dag uit wilt gaan of lekker ruim op vakantie wilt, of juist op zoek bent naar een wagen waarmee je gemakkelijk goederen kunt vervoeren; de bedrijfswagen zou zomaar eens de wagen kunnen zijn die aan al je behoeften en eisen voldoet. 
Image result for afbeelding mercedes vito

 

Mercedes Vito [of soortgelijk]

  • Een bedrijfswagen huren bij een autoverhuur in de buurt

    Als je een bedrijfswagen wilt huren, dan kun je altijd bij VDNH Trading terecht. Je kunt dan ook niet alleen een Mercedes Vito huren maar ook een vergelijkebare wagen met ander eisen of doeleinden. 

    Een kwalitatief hoogwaardige bedrijfswagen huren

    Onze bedrijfswagens hebben uitstekende kwaliteiten. De Mercedes-Benz Vito  bv rijdt zeer zuinig, doordat het merk deze wagens heeft voorzien van een zuinige en schone motor. Je zult aan de portemonnee dan ook niet merken dat je in een grote en krachtige wagen rijdt. De luxe uitstraling van de Mercedes Vito zal je ook zeker aanspreken. Je huurt een sterke Mercedes-Benz bv  eenvoudig bij VDNH Trading.
     

Tarieven Bedrijfswagen huren

prijzen inclusief:

Dag         125 Km.                        € 75,-
Weekend 300 km                       € 140,-
Week       800 km                         € 500,-

prijzen zijn exlusief 21% btw
 
Share our website